(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
BÁBOVKA "TATRANKA"
Potřebné ingredience
35 dkg polohrubé mouky,20 dkg krupicového cukru,16 dkg másla,4 véjce,2 tatranky,3 dl mléka,1 prášek do pečiva.
Postup přípravy
Žloutky,cukr a máslo utřeme do pěny.Poté přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva,mléko a nastrouhané tatranky.Nakonec vmícháme ušlehaný sníh z bílku.
Pečeme asi 40 min.180-190 °C
Teplou bábovku pocukrujeme nebo můžeme polít čokoládovou polevou a posypat strouhanýmí oříšky
Pečeme asi 40 min.180-190 °C
Teplou bábovku pocukrujeme nebo můžeme polít čokoládovou polevou a posypat strouhanýmí oříšky
na řezu
a tady už moje šmudla která mi pomáha s pečením....ale nejcíc se těší na olizování mísy :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
28. 2. 2010, 22:17
barbinka3
(upraveno)
13. 3. 2010, 10:25
@Ilonáček